Wie zijn wij

Graag stellen we ons voor

Wij zijn Gerrit en Ineke Post. Samen vormen wij GenIDogs. De passie voor honden delen we. Op dit moment maakt een Australian Shepherd deel van ons gezin uit.

Ineke is Kynologisch Gedragstherapeut en aangesloten bij de NVGH onder nummer 1339. Als Gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur (geaccrediteerd door de Raad van Beheer) is ze verbonden aan Hondenschool De Wolfskamer in Huizen. De aansluiting bij NVGH en Raad van Beheer staat garant voor kennis die up to date is. Ineke is dan ook geregeld bij diverse bijscholingen te vinden. Het lesgeven is net als honden haar passie en dit combineert ze met het lesgeven aan toekomstige instructeurs bij O&O. Geregeld geeft ze lezingen op diverse locaties. Last but not least schrijft ze in het boekje van de Wolfskamer de gedragscolumn en is als redacteur verbonden aan de LosVast (O&O).

Gerrit heeft zich na 45 jaar in de ICT gewerkt te hebben helemaal op zijn passie honden toe kunnen leggen. Hij maakt sinds 2011 als penningmeester deel van het bestuur van O&O uit en is sinds 2014 hoofdredacteur bij Los Vast. Daarnaast verricht hij vele werkzaamheden achter de schermen van GenIDogs.